Denkt u erover een gemeubileerde kamer, studio of appartement te verhuren in Tilburg? Tijdelijk of juist voor een langere periode? Een kamer in een studentenhuis? Of juist een kamer bij u thuis, de zogenaamde HomeStay kamer? Vroeger ook wel een Hospita kamer genoemd.

 

Bed&Bureau Tilburg heeft al enkele jaren ervaring met het verhuren van gemeubileerde huisvesting. Zowel voor studentenhuizen als bij mensen thuis. 

 

Wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat, iemand die bij u past. Wij stellen de kandidaat huurder aan u voor. Dit alles gaat bij Bed&BureauTilburg voornamelijk via email of telefoon. Bijna geen kijkers omdat onze klanten in het buitenland wonen. Zij gaan uit van onze deskundigheid en kennis van de verhuurmarkt in Tilburg en huren bij ons op basis van de foto’s/ info op onze website en de informatie die wij hen verstrekken.

 

Wij zorgen ervoor dat de eerste huur en borg worden geïnd, het huurcontract wordt opgesteld en regelen de aankomst van de huurder. Ook kunnen wij de gehele huurperiode de huur innen en aan u doorstorten. Voor de huurder maar ook voor u als verhuurder zijn we dan ook tevens 24/7 aanspreekpunt!

 

Niet alleen internationale studenten zijn onze doelgroep. Ook project workers, trainees, PhD/Research medewerkers en Gastdocenten, expats vragen bij ons gemeubileerde huisvesting aan. Onze ervaringen met huurders uit het buitenland is dat ze beleefd zijn, respect hebben voor hun omgeving, op tijd de huur betalen, met een koffer aankomen en met een koffer weer weggaan.

 

Op onze website is te zien dat we partner zijn van Tilburg University. Alle  studenten van binnen-en buitenland worden op onze site www.bedandbureautilburg.com geattendeerd. Daarnaast werken we samen met Temporary Housing Tilburg en Short Stay Tilburg. Op deze manier wordt uw verhuur object onder de aandacht gebracht.

Wil u vrijblijvend eens bespreken wat de mogelijkheden zijn van uw verhuur accommodatie, klik dan hier , vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel 00 316 14 64 57 71 voor meer informatie.

Like us on

  • Facebook Social Icon

In association with